Behandelingen

Tot ziens haarverlies! Hallo, zelfvertrouwen!

Maak komaf met haarverlies en omarm een zelfverzekerde nieuwe jij met één van onze behandelingen!

Ons team van experts staat klaar om jouw haar terug te brengen naar zijn volle glorie.

Haarboosters

Onze haarboosters omvatten onderhuidse injecties die een mix van groeifactoren, essentiële vitaminen en andere gunstige bestanddelen rechtstreek aan de haarzakjes toedienen. Dit zorgvuldig samengestelde mengsel stimuleert de natuurlijke haargroei, verbetert de haarsterkte en bevordert een gezondere haargroei.

Haar pigmentatie

Haar pigmentatie is een innovatieve behandeling die gericht is op het camoufleren van open kale plekken tussen bestaande haren, waardoor de illusie van een vollere haardos ontstaat. Deze niet-permanente procedure is minder ingrijpend dan een haartransplantatie en vrijwel pijnloos.

Haartransplantatie

Beschadigde haarzakjes zijn een grote factoor in haarverlies. De bekendste methode om haarverlies tegen te gaan is een haartransplantatie. Tijdens deze behandeling wordt er haar uit het donorgebied getransplanteerd naar het schaarse gebied. Dit is de meest effectieve en permanente methode.

Waarom Alpha

Bij Alpha Haarkliniek staan wij voor meer dan alleen topkwaliteit behandelingen: wij bieden een zorgtraject waarin jij centraal staat, vanaf het eerste consult tot ver na de behandeling zelf. Ons doel is niet alleen om je haargroei te herstellen, maar om je door dit proces te begeleiden met zorg, aandacht en expertise. Waarom kiezen voor Alpha Haarkliniek? Omdat wij geloven in een persoonlijke benadering. Ons team van experts blinkt uit in haartransplantatie en heeft de expertise om een breed scala aan haarverlies problemen succesvol te behandelen. Belangrijker nog, onze toewijding aan excellente nazorg betekent dat we er zijn om je te ondersteunen, adviseren, en gerust te stellen, zodat je niet alleen tevreden bent met het resultaat, maar ook met de reis ernaartoe. Bij Alpha Haarkliniek kies je niet zomaar voor een behandeling, je kiest voor een partner in je reis naar zelfvertrouwen en hernieuwde trots.

Haartransplantatie (FUE)

Behandeling wordt uitgevoerd met de hoogste kwaliteitsstandaard en nieuwste methodes.

DHI Haartransplantatie

Verhoog het huidige volume van het haar door middel van een innovatieve DHI-methode.

Gezichtshaar transplantatie

Ontdek actieve behandelingen voor het versterken van je snor, baard en/of vollere wenkbrauwen.