Experiences

Reviews

ADMovement
ADMovement
11. May, 2024
Inmiddels meerdere PRP behandelingen achter de rug! Buiten de goede resultaten ben ik nóg meer te spreken over de manier van behandelen. Enorm klantvriendelijk, gerust gesteld begon ik de behandeling, fijn contact en een hele goede nazorg. Elke vraag werd rustig beantwoord en het gehele proces werd mij duidelijk van a-z uitgelegd. Ik ben er blij mee en kan het iedereen aanraden!
H M
H M
26. March, 2024
Ik ben al 3 jaar een terugkerende klant bij Alpha Haarkliniek en ben altijd zeer tevreden geweest met hun service. Bij mijn eerste bezoek werd ik hartelijk ontvangen en kreeg ik eerlijk advies over mijn haartransplantatie. Het is duidelijk dat de medewerkers van Alpha Haarkliniek veel ervaring hebben met hun behandelingen, wat me veel vertrouwen gaf. De kliniek straalt moderniteit en professionaliteit uit, en het personeel is uiterst behulpzaam en vriendelijk. Ik voel me altijd op mijn gemak tijdens mijn bezoeken. Daarnaast ben ik ook zeer tevreden met de PRP-behandelingen die ik twee keer per jaar onderga. Al met al ben ik blij dat ik voor Alpha Haarkliniek heb gekozen en ik kijk er altijd naar uit om terug te komen voor mijn volgende behandelingen.
N Genco
N Genco
18. March, 2024
Lekker ontspannen behandeling
Atari Xl
Atari Xl
15. March, 2024
Vriendelijke mensen, meerdere keren geweest voor een haarbehandeling en zeer tevreden hierover.
Hakan Yalcin
Hakan Yalcin
10. March, 2024
Geweldige behandelingen en goede service's
Mustafa Kaya
Mustafa Kaya
10. March, 2024
Completely expert team for PRP and hair transplantation.
K Matty
K Matty
4. March, 2024
Ik heb twee haarinplantie bij Alpha Kiniek gedaan, eentje voor de voorhoofd en de tweede pas een maand geleden voor de crown gebied, ik ben heel tevreden met de behandeling & resultaat. Hartelijk dank Benjamin voor de goeie zorg.
S .K.I
S .K.I
3. March, 2024
Super tevreden met mijn haarimplantatie en PRP-behandeling. Uitstekende resultaten.
Hakim Esmat
Hakim Esmat
28. February, 2024
Vriendelijke mensen en een professionele arts. Ik heb PRP en haartransplantatie gehad. Mooie resultaat. Echte aanrader.