Haar Pigmentatie

Haar pigmentatie
Voor een Natuurlijke, Volle Haardos.

Haar pigmentatie is een innovatieve behandeling die gericht is op het camoufleren van open plekken tussen bestaande haren, waardoor de illusie van een vollere haardos ontstaat. Bij deze niet-permanente procedure maken we gebruik van geavanceerde technieken die vergelijkbaar zijn met tatoeage, maar minder ingrijpend en vrijwel pijnloos.

Het proces

Onze haar pigmentatie behandelingen worden verdeeld over twee tot drie sessies, waarbij elke sessie ongeveer 2 uur duurt. Tijdens deze sessies pigmenteren we de hoofdhuid met kleine, natuurlijk ogende puntjes. Deze zorgvuldig geplaatste pigmenten bootsen de natuurlijke haargroei na, waardoor een vollere en dikkere haardos ontstaat. We streven naar een resultaat dat er natuurlijk uitziet en past bij uw persoonlijke wensen. Ons ervaren team houdt rekening met uw natuurlijke haarlijn, haarkleur en huidskleur om een optimaal esthetisch resultaat te bereiken dat naadloos integreert met uw bestaande haar.

Onze deskundige benadering en aandacht voor detail dragen bij aan een verhoogd zelfvertrouwen. Met haar pigmentatie kunt u openlijk genieten van een vollere haardos zonder complexen of onzekerheden over dunner wordend haar.


Stappenplan voor haar pigmentatie

Stap 1

Consultatie en planning

 Bij uw eerste consult bespreken we uw verwachtingen, bekijken we uw haar- en hoofdhuid conditie en bepalen we uw esthetische doelen. Ons ervaren team zal uw natuurlijke haarlijn, haarkleur en huidskleur beoordelen om een aangepast behandelplan op te stellen dat perfect bij u past.

Stap 2

Voorbereiding

Op de dag van de behandeling zal het behandelgebied worden gereinigd en verdoofd om eventueel ongemak tot een minimum te beperken. We nemen de tijd om de gewenste pigmentatie kleur te selecteren die het beste bij uw haar past en zorgen voor een nauwkeurige afstemming op uw natuurlijke haar patroon.

Stap 3

haar Pigmentatie mannen/vrouwen – Sessie 1

Met behulp van geavanceerde pigmentatie technieken worden met kleine naalden natuurlijke pigmenten op de hoofdhuid aangebracht. Dit gebeurt met precisie en aandacht voor detail om de illusie van natuurlijke haarfollikels te creëren.
 

Stap 4

Tijd tussen de sessies

Na de eerste sessie is er een herstelperiode waarin de pigmenten zich settelen. Afhankelijk van het gewenste resultaat kunnen er meerdere sessies worden gepland, gewoonlijk met tussenpozen van enkele weken tot maanden, om de pigmentatie geleidelijk op te bouwen.
 

Stap 5

Afronding – Sessie 2 en 3 (indien nodig)

Tijdens deze sessie worden eventuele aanpassingen gemaakt om de haar pigmentatie verder te verfijnen en de gewenste dichtheid en natuurlijkheid te bereiken. Indien gewenst of noodzakelijk voor een voller effect, volgt er een derde sessie.
 

Stap 6

Nazorg haar pigmentatie & Follow- up

Na elke sessie voorzien we u van zorgvuldige nazorginstructies om het genezingsproces te ondersteunen. We plannen ook follow-up afspraken in om de voortgang te evalueren, eventuele vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat u tevreden bent met de resultaten.

Waarom Alpha

Bij Alpha Haarkliniek staan wij voor meer dan alleen topkwaliteit behandelingen: wij bieden een zorgtraject waarin jij centraal staat, vanaf het eerste consult tot ver na de behandeling zelf. Ons doel is niet alleen om je haargroei te herstellen, maar om je door dit proces te begeleiden met zorg, aandacht en expertise. Waarom kiezen voor Alpha Haarkliniek? Omdat wij geloven in een persoonlijke benadering. Ons team van experts blinkt uit in haartransplantatie en heeft de expertise om een breed scala aan haarverlies problemen succesvol te behandelen. Belangrijker nog, onze toewijding aan excellente nazorg betekent dat we er zijn om je te ondersteunen, adviseren, en gerust te stellen, zodat je niet alleen tevreden bent met het resultaat, maar ook met de reis ernaartoe. Bij Alpha Haarkliniek kies je niet zomaar voor een behandeling, je kiest voor een partner in je reis naar zelfvertrouwen en hernieuwde trots.

Haartransplantatie (FUE)

Behandeling wordt uitgevoerd met de hoogste kwaliteitsstandaard en nieuwste methodes.

DHI Haartransplantatie

Verhoog het huidige volume van het haar door middel van een innovatieve DHI-methode.

Gezichtshaar transplantatie

Ontdek actieve behandelingen voor het versterken van je snor, baard en/of vollere wenkbrauwen.

Reviews