Over Ons

Haartransplantatie (FUE)

Behandeling wordt uitgevoerd met de hoogste kwaliteitsstandaard en nieuwste methodes.

Gezichtshaar transplantatie

Ontdek actieve behandelingen voor het versterken van je snor, baard en/of vollere wenkbrauwen.

DHI Haartransplantatie

Verhoog het huidige volume van het haar door middel van een innovatieve DHI-methode.

Alpha team

Bij Alpha Haarkliniek erkennen we dat jouw beslissing om ons te kiezen voor jouw haartransformatie een stap is richting een nieuw begin. Het is onze missie om jou op deze reis te begeleiden met ondersteuning, empathie en topexpertise. We beloven niet alleen uitzonderlijke resultaten, maar ook een ervaring waarbij jouw comfort en tevredenheid voorop staan. Ons team staat klaar om je met open armen te ontvangen en je te begeleiden naar het realiseren van jouw droomlook. Voel de kracht van vernieuwing bij Alpha Haarkliniek, waar elk succesverhaal begint met vertrouwen en eindigt met stralende trots.

Ons team

Met ruim 15 jaar ervaring staat expertise, precisie, skill en innovatie vooraan bij het behandelen van huid en haar. Ons team werkt gedreven om onze cliënten optimale verzorging en service te bieden bij aanvang, tijdens en na de behandeling. 

Het Alpha team bestaat uit BIG-geregistreerde dokters, medisch (haartransplantatie) specialisten, gekwalificeerde assistenten en deskundige consultants . Door deze kennis wordt er een persoonlijk behandelingsplan ontworpen gebaseerd op de wens van de client, budget en mogelijkheden. Voor en tijdens de behandeling blijft het team in nauw contact voor de beste ervaring. En voor de nazorg is ons team soms zelfs maanden na behandeling paraat om het herstel te ondersteunen. 

Dit doe jij niet alleen, wij doen het samen.

Kom op gesprek!